Eigen VoIP telefooncentrale
100% windenergie
Integratie van alle mediakanalen

Klantenservice chatsoftware

Verrijk uw klantenservice met onze innovatieve chatsoftware. Chatbots worden steeds belangrijker binnen uw klantcontact. Met een chatbot of een andere vorm van chatsoftware, bespaart u veel tijd binnen uw klantenservice. De bot verzamelt data, verhoogt de klanttevredenheid en neemt tegelijkertijd wat last van de schouders van uw werknemers. Omnidesk is gevestigd in Leiden en biedt u gebruiksvriendelijk software voor het opzetten van uw diverse chats.

Benieuwd naar ons systeem? Vraag een gratis demo aan!

Ontzorg uw klantenservice met onze chatsoftware

U profiteert met onze chatsoftware van een uitzonderlijk stevig technisch fundament. U heeft de ruimte om te doen waar u goed in bent, wij verzorgen het technische aspect. Zo ontzorgt Omnidesk uw callcenter. Welke chatsoftware wilt u graag integreren met uw klantenservice? Of het nu gaat om een live chat, WhatsApp chat of chatbot, het wordt voor u geregeld met onze software. Integreer ook uw telefoniesysteem met ons programma. Zo maakt u uw klantenservice efficiënt op een eenvoudige manier. Chatsoftware geef een persoonlijk accent aan uw klantcontactsysteem.

Daarom kies je voor Omnidesk

alle-kanalen-integratie

Alle media kanalen geïntegreerd

Alle populaire mediakanalen zijn bij Omnidesk geïntegreerd.

1-tijdlijn-per-klant

Eén tijdlijn per klant

Per klant een overzicht met alle communicatie vanuit alle mediakanalen.

slimme-data

Slimme data

Uitgebreide rapportages met persoonlijke dashboards.

gemaakt-in-nl

Made in Holland

Nederlandse support, training en implementatie vanuit Leiden.

Probeer alle functies uit met een vrijblijvende demo

Start vandaag nog met de uitbreiding van uw klantenservice met onze chatsoftware. Hiermee geeft u uw klanten de persoonlijke benadering waar zij op rekenen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende demo aan om de diverse functies te proberen. Kunnen wij u ergens bij helpen of wilt u onze software aanschaffen? Stuur dan een e-mail naar info@omnidesk.nl of bel 085 001 4477.