Eigen VoIP telefooncentrale
100% windenergie
Integratie van alle mediakanalen

Hét telefoniesysteem voor elk groot bedrijf

Bent u op zoek naar een telefoniesysteem dat uw klantcontact van uw grootschalige onderneming terugbrengt tot een persoonlijke ervaring? Schaf dan de software van Omnidesk uit Leiden aan. Wij zijn direct aangesloten op het Nederlandse telefonienetwerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede telefoonverbinding en bespaart u veel tijd. Maak uw klanten en uw medewerkers blij met onze innovatieve en gebruiksvriendelijk software.

Benieuwd naar ons systeem? Vraag een gratis demo aan!

Feilloze integratie met ons gebruiksvriendelijke telefoonsysteem

U profiteert met het telefoniesysteem van Omnidesk van een feilloze integratie met al uw mediakanalen. Onze websitesoftware integreert uw telefoonkanalen, e-mailsystemen, live chats en sociale media. Telefoneer voortaan met ons VoIP systeem voor een feilloze verbinding en snelle communicatie. Luister ook mee naar de telefoontjes binnen uw klantenservice software via dit systeem. Optimaliseer uw klantenservice verder met een ticketsysteem als aanvulling op ons telefoniesysteem. Hiermee verzamelt u gemakkelijk alle vragen van uw klanten, zodat deze efficiënt beantwoord kunnen worden. Uw medewerkers communiceren eenvoudig via de browser of telefoontoestellen om snel telefonietickets te behandelen.

Daarom kies je voor Omnidesk

alle-kanalen-integratie

Alle media kanalen geïntegreerd

Alle populaire mediakanalen zijn bij Omnidesk geïntegreerd.

1-tijdlijn-per-klant

Eén tijdlijn per klant

Per klant een overzicht met alle communicatie vanuit alle mediakanalen.

slimme-data

Slimme data

Uitgebreide rapportages met persoonlijke dashboards.

gemaakt-in-nl

Made in Holland

Nederlandse support, training en implementatie vanuit Leiden.

Ervaar vandaag nog de voordelen van een efficiënte service

Verbeter uw online klantenservice vandaag nog met onze unieke software. Bent u benieuwd naar de diverse toepassingen van ons telefoniesysteem? Neem dan contact met ons op om gratis een vrijblijvende demo te proberen. Bel 085 001 4477 of stuur een e-mail naar info@omnidesk.nl. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf of instelling.