Eigen VoIP telefooncentrale
100% windenergie
Integratie van alle mediakanalen

Klantenservice online verbeteren

Wilt u de klantenservice die u online aanbiedt, verbeteren? Kies dan voor het aanschaffen van onze innovatieve online software voor uw klantenserve. Omnidesk is gevestigd in Leiden en helpt u graag bij persoonlijk contact met uw klanten te houden. Met onze software zorgt u gegarandeerd voor tevreden klanten en werknemers. Integreer al uw sociale kanalen met onze online software om uw klantenservice te verbeteren. Door het aanschaffen van onze online programma’s, hoeven de medewerkers van uw klantenservice niet langer tussen verschillende programma’s te wisselen.

Benieuwd naar ons systeem? Vraag een gratis demo aan!

Uw klantenservice kunt u ook online eenvoudig verbeteren

In het huidige digitale tijdperk, is het aanschaffen van online software voor uw klantenservice een verstandig idee. Klanten verwachten dat uw bedrijf hen bijbeent op digitaal vlak, maar dit kan soms lastig zijn. Maak daarom gebruik van de intuïtieve software van Omnidesk waarmee u gemakkelijk een online telefoniesysteem opzet. Dit koppelt u vervolgens aan ons e-mail ticketsysteem voor een volledige integratie van uw accounts. Met het aanschaffen van onze online toepassingen voor klantenservice, kunt u de efficiëntie van uw werkzaamheden verbeteren. Koppel eenvoudig al uw sociale media kanalen aan onze callcenter software. Zo zorgt u voor een goede online bereikbaarheid van uw bedrijf en kunnen uw medewerkers gemakkelijk allerlei vragen beantwoorden en samenwerken. Dit maakt uw organisatie tot een voorbeeld van klantgerichtheid.

Daarom kies je voor Omnidesk

alle-kanalen-integratie

Alle media kanalen geïntegreerd

Alle populaire mediakanalen zijn bij Omnidesk geïntegreerd.

1-tijdlijn-per-klant

Eén tijdlijn per klant

Per klant een overzicht met alle communicatie vanuit alle mediakanalen.

slimme-data

Slimme data

Uitgebreide rapportages met persoonlijke dashboards.

gemaakt-in-nl

Made in Holland

Nederlandse support, training en implementatie vanuit Leiden.

Schaf ons pakket aan voor een optimaal klantcontact

Wilt u ook graag een efficiënte klantenservice voor uw bedrijf? Begin dan met het aanschaffen van ons software pakket om uw online klantenservice te verbeteren. Zo brengt u online contact terug tot een levensechte persoonlijke ervaring. Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan om de diverse toepassingen uit te proberen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 001 4477 of een e-mail te sturen naar info@omnidesk.nl.